Mobil İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Yapdığı işin en iyisini yapan, başarmak mutlu olmaktır felsefesini güden, yeni değerlere önem veren, bilgiye ulaşmak yollarında zorlanmayan, mutlu olmayı bilen, üreten bireyler yetiştirmek. Her öğrencinin farklı olduğunu bilerek, bu farklı değerleri ortaya çıkararak geliştirmek. Esas işimiz insanların kişisel başarılarının ve bunun sonucunda da kapasitelerini arttırmak, başarı sözcüğünün anlamını yaşatmak.

Misyon: Bütün çalışanlarımızın temeli öğrencilerimizdir. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyulur. Öğrenci ve öğretmen arasındaki sevgi-saygı bağının gün geçtikçe geliştirilmesi, herkesin ortak hedefleri arasındadır.Biz duygusunun hakim olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız.Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir

Başarılar: 1 Yıldız Erkek Futsal Takımı 2016/2017 İstanbul İmam Hatip Ortaokulları arası Spor Oyunları İl Birincisi 2 Yıldız Erkek Voleybol Takımı 2016/2017 İstanbul İmam Hatip Ortaokulları arası Spor Oyunları İl Birincisi 3 Küçük Kız Voleybol Takımı 2016/2017 İstanbul İmam Hatip Ortaokulları arası Spor Oyunları İl İkincisi 4 Yıldız Kız Voleybol Takımı 2016/2017 İstanbul İmam Hatip Ortaokulları arası Spor Oyunları İl Üçüncüsü 5 Yıldız Erkek Futsal Takımı istanbul Şehit Ömer Halisdemir Sezonu Futsal Turnavası İl İçi Bölge İkincisi 6 Satranç Küçük Kız İstanbul Şehit Ömer Halisdemir Sezonu Satranç Turnavası İl İçi Bölge Üçüncüsü 7 Küçük Erkek Masa Tenisi Turnavası Kaymakamlık İlçe Birincisi 8 Yıldız Erkek Masa Tenisi Kaymakamlık Turnavası İlçe İkincisi 9 Yıldız Erkek Futsal Takımı Kaymakamlık Turnavası İlçe Üçüncüsü 10 Küçük Erkek Masa Tenisi kaymakamlık ferdi dalda İlçe Birincisi (Hasan Serçe) 11 Küçük Erkek Masa Tenisi kaymakamlık ferdi dalda İlçe İkincisi (Abdülmecid Dönmez) 12 29 Ekim Cumhuriyet bayramı şiir Yarışması İlçe İkincisi (Melike AYDIN) 13 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü Şiir Yarışması İlçe İkincisi (Begüm Nur Verim) 14 24 Kasım Öğretmenler günü Kompozisyon yarışması İlçe Birincisi (Begüm Nur Verim) 15 Siyeri Nebi yarışması İlçe Üçüncüsü (Abdullah Akbahaber) 16 Arapça şiir Ezber Okuma Yarışması İl Üçüncüsü (Habibe Meryem YÖNEY) 17 -Arapça Şarkı Okuma Yarışması İl Üçüncüsü (Nurşah YAVUZ) 18 -Arapça Hikaye Canlandırma Yarışması İl Birincisi (Sümeyye DÜZGÜN) 19 -Eğitimde iyi Örnekler İstanbul Paylaşımı (Elden Gönül’e Yol Alan Oyuncaklar) 21 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şiir Yarışması İlçe Birincisi (Meryem ŞENOL) 22 -İslami İlimler olimpiyatı(Sude TARLAN, Büşra ÇAKIROĞLU, İlknur KOCAMAN, Beyza GÜNDOĞDU, Rabia SEFERİ, Zeynep AKSU, Rümeysa BAYHAN, Sıla ŞENTÜRK, Begüm Nur VERİM) 23 Vodafon İstanbul Resim Yarışması İstanbul 2016 İl Birinciliği (Merve Kaleli) 24 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kompozisyon Yarışması İl Birincisi (Azra Dilara BAŞAR) 25 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Resim Yarışması İlçe Birincisi(Merve Kaleli) 26 - Vodafon İstanbul Resim Yarışması İstanbul 2016 Mansiyon (Gülnihal YÜKSEL) 27 - Doğançay Müzesi Resim yarışması Üç adet Resim Sergilenmeye layık Görüldü Üç öğrencimize ayrı ayrı para ödülü verildi (Betül BOZ, Merve KALELİ ve Zeynep AKSU) 28 1453 İstanbul’un Fethi Resim Yarışması İki Öğrenci eserlerini sergileme ödülü kazandı. Ayrıca okulumuza ve öğrencilere hediye verildi (Merve KALELİ, Ceren AKARKAN) 29 Bana AB’yi anlat resim yarışması İl Birinciliği (Aslıhan YAPAĞCI) 30 ÖNDER 5. Sınıflar Hadis Yarışması (Ahmet Faruk GÜLER) 31 Kuş Yuvası Yarışması İlçe Üçüncüsü (Taha DERVENT) 32 Uluğbey Kimdir Slayt yarışması İlçe Üçüncüsü (Erdem AY)

Saatler: Ders Başlama Saati: 09:00 Ders Bitiş Saati : 16:20
Yabancı Dil: İngilizce - Arapça